Om Malaga flygplats

Jämförelse av hyrbilar i anslutning till Malaga Flygplats

Malaga flygplats eller också kallad Malaga-Costa del Sol flygplats har över 12 miljoner passagerare årligen fördelat på över 100 000 flyg och närmare 3000 ton last. Förutom utrikestrafik går det också inrikesflyg till andra delar av Spanien som till exempel Madrid, Barcelona, Mallorca och Melilla.

Flygplatsens historia

Malaga-Costa del Sol flygplats öppnade redan 9 mars 1919 och har sedan dess växt i etapper. 1960 byggdes flygplatsen om radikalt och har sedan dess byggts ut och moderniserats löpande.

Äta, shoppa och uppleva på flygplatsen

Det finns kultur att uppleva på Malaga flygplats, här finns bland annat Museet för flygplatser och lufttransport som innehåller över 1500 delar som härstammar från flygets historia.

Det finns ett flertal restauranger på flygplatsen, däribland Whopper Bar, Vips, Häagen-Dazs, Starbucks och ett stort urval av restauranger och caféer.

Är man ute efter att shoppa billig alkohol, godis, hudvård och parfym finns det ett stort urval av butiker. Tänk på att priserna på t.ex. alkohol och tobak kan variera beroende på vilket land man ska åka till (inom eller utanför EU).

Jämför hyrbil på Malaga - Costa del Sol Flygplats
Genom vår jämförelsesökmotor kan du hitta lediga hyrbilar till de bästa priserna.
VARFöR SKA DU HYRA HäR?
allt detta ingår, känn dig trygg
bäst pris - garanterat
Lägst pris, garanterat!

Vi jämför de största biluthyrarna på marknaden och kan garantera dig det lägsta priset. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris så matchar vi det!

bara väkända biluthyrare
Garanterat känt uthyrningsföretag

Vi kan garantera dig att det är ett välkänt och pålitligt företag du hyr din bil hos

enkel ombokning av hyrbil
Enkel ombokning och avbokning

Du kan snabbt och enkelt boka om din hyrbil eller avboka den på nätet!

nöjda kunder
Miljontals nöjda kunder

Du blir en av alla våra 2.1 miljoner nöjda kunder, oss kan du lita på!

hit counter